Sådan arbejder Bundgaard Translations

 

Vi har mange trofaste og tilfredse kunder, som vi har et tæt samarbejde med. Når relationen opbygges gennem år, bliver vi en nær samarbejdspartner, som kender din virksomhed og dine produkter. 


Vi bliver fortrolige med en lang række sproglige detaljer og særlige overordnede forhold, som er typiske for den måde, du arbejder på i relation til dine produkter eller ydelser i forhold til kunder og udenlandske partnere. På den måde bliver BUNDGAARD TRANSLATIONS din ’interne’ oversættelsesafdeling, der som en selvfølge behandler den indsigt, vi får i din virksomhed, med den dybeste diskretion.


Når vi oversætter for dig, kan du være sikker på en ensartet stil og terminologi i de dokumenter, du formidler internationalt, fordi vi sørger for, at det så vidt muligt er de samme oversættere, som knyttes til dine opgaver. Samtidig gemmer vi specifikke fagudtryk i en database, som opbygges gennem vores samarbejde med dig og din virksomhed. Det gør det nemmere for dig at kommunikere med omverdenen og giver sikkerhed for en høj kvalitet uanset sprogområde og emne.


Hvis der er brug for oversættelse til flere sprog, koordinerer vi det, uden at du behøver spekulere på, om deadlines bliver overholdt, eller om oversættelsen udføres professionelt med den samme tone i alle sprogversioner, så den passer med din virksomheds image og øvrige materiale.


Hvis oversættelsen skal bruges i officielle sammenhænge, sørger vi for, at dokumentet bliver autoriseret. Er der derudover behov for at få den autoriserede oversættelse legaliseret i f.eks. Udenrigsministeriet, håndterer vi også denne del af sagen for dig, og sørger for, at alt når frem i rette tid.


Vi har mange dygtige tilknyttede oversættere og er endnu aldrig rendt ind i kapacitetsproblemer, så du vil typisk opleve, at du får en professionel oversættelse leveret på kort tid.


Vi vægter desuden, at du hver gang, du benytter dig af BUNDGAARD TRANSLATIONS oplever, at du får en god personlig betjening og en professionel behandling med præcise meldinger og beskeder. Det kan være, hvis der i løbet af en sagsbehandling opstår spørgsmål eller behov for supplerende oplysninger.


 

 

Bundgaard Translations © 2010 • Christiansmindevej 8 • DK-4300 Holbæk • Tlf. +45 5943 6324 • Mobil +45 6135 5493 • info@bundgaardtranslations.dk 

© Bundgaard Translations