Vi gør en forskel

 

Effektiv kommunikation på det globale marked gør en forskel på bundlinjen. Derfor er det vigtigt, at din virksomheds profil i forhold til udlandet er professionelt formuleret.

 

BUNDGAARD TRANSLATIONS giver dig en professionel oversættelse af de tekster, som er en central del af din kommunikation og samhandel med udlandet - uanset om det er juridiske, PR-relaterede eller tekniske dokumenter.  

 

Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi håndterer dagligt mange forskellige typer opgaver fra oversættelse af et enkelt ord eller en sætning til store projekter med mange tusinde ord. Små opgaver kan typisk klares med det samme, mens de store opgaver strækker sig over en længere periode, og måske involverer flere sprog og forskellige teksttyper. I sådanne sager har vi mange års erfaring med en professionel og effektiv projektstyring.

 

Grundlaget for handlen over landegrænserne fastsættes ofte i juridiske dokumenter i form af bindende kontrakter og aftaler, hvor sproglig akkuratesse er af vital betydning. Din oversættelse vil i mange tilfælde skulle autoriseres af en af vores statsautoriserede translatører.

 

I din virksomheds markedsføring og de mere praktisk orienterede dokumenter i relation til dine produkter og ydelser er det afgørende, at oversættelsen er præcis, fordi det bidrager til et professionelt, troværdigt udtryk.

 

En velfungerende skriftlig kommunikation giver dig en konkurrencefordel på det internationale marked.


 

 

Bundgaard Translations © 2010 • Christiansmindevej 8 • DK-4300 Holbæk • Tlf. +45 5943 6324 • Mobil +45 6135 5493 • info@bundgaardtranslations.dk 

© Bundgaard Translations